Toalete Ecologice Timisoara

Domus Company SRL

Toalete Ecologice Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Toalete Ecologice Timisoara: Domus Company SRL.

DOMUS COMPANY SRL
Servicii Inchiriere | Vidanjare | Igenizare Toalete Ecologice Timisoara
0758.044.428 

Domus Company unic reprezentant autorizat in Romania al marcii SEBACH. Toaletele Sebach Top San garanteaza maximum de igiena in orice situatie si poate fi instalat fara a necesita conexiuni electrice sau hidraulice. Ca toate unitatile Sebach, toaleta ecologica Top San, este foarte usoara, ceea ce inseamna deasemenea ca unitatea poate fi tranferata cu usurinta de un singur operator dintr-un loc in altul. 

inchiriere toalete ecologice timisoara

Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intretinere, care constau in vidanjare, igieniezare interioara si exterioara, alimentare cu apa si solutie dezinfectanta. Frecventa intretinerilor se face la intelegere cu clientul, in functie de numarul de persoane care folosesc toaleta. Avem personal profesionist si cu experienta in lucrul cu toaletele ecologice.

Deasemenea dezvoltam in permanenta parcul auto in care avem autospeciale moderne, pentru ca astfel sa putem raspunde cat mai rapid nevoilor clientilor, oriunde pe raza judetului Timis.

Oferim servicii complete:

  • Transportul si amplasarea toaletelor la locatiile clientului
  • Vidanjarea si igienizarea (spalare cu apa cu presiune) toaletelor o data/saptamana
  • Consumabile necesare bunei functionari a toaletelor pe perioada inchirierii (produs pentru tratarea dejectiilor, hartie igienica, parfum pentru pulverizare in interiorul toaletelor)

Toaleta Ecologica Top San

toaleta ecologica sebach timisoara

inchiriere toaleta ecologica top san timisoara

toaleta ecologica mobila timisoara
Toaleta ecologica cabina simpla, independenta de retelele de apa curenta si canalizare. Cabina este usor de deplasat si montat, practic doi oameni pot amplasa toaleta in orice locatie, fara ajutorul mijloace de ridicat speciale.

Sebach Top San este probabil prima toaleta ecologica chimica mobila cu auto-curatare cu caracteristici igienice/functionale remarcabile.

Elementul sau de noutate consta, in principal, intr-un dispozitiv brevetat cu banda continua din otel inoxidabil, rotativa si cu auto-curatare

Sebach Top San este convenabil in special pentru evenimentele speciale unde, atat design-ul cat si utilitatea sunt importante. 

  • Un dispozitiv special cu banda din otel inoxidabil care ascunde vederii substantele organice, acopera rezervorul de materii reziduale si protejeaza utilizatorul impotiva riscului de con taminare
  • In timpul rotarii, banda se curata singura, pe masura ce trece printr-un dispozitiv de curatare. 
  • In acelasi timp, o pompa speciala injecteaza benzii un amestec de apa si dezinfectant depozitat, avand capacitatea de 4litri/gal, si pentru mai mult de 250 utilizari apasand manerul de 2-3 ori
  •  In acest fel banda este dezinfectata si interiorul cabinei este usor parfumat.