Toalete Ecologice Targu Mures

Toatele Ecologice Targu Mures

Toalete Ecologice Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Toalete Ecologice Targu Mures: Toatele Ecologice Targu Mures.

inchiriere toalete ecologice tg muresFirma noastra se ocupa cu inchirierea si intretinerea, igienizare si vidanjarea toaletelor ecologice mobile pe raza judetului Mures. Toaletele ecologice pot fi amplasate in zone aglomerate cu circulatie intensa, zone de agrement, parcuri publice, arene sportive, targuri comerciale, intruniri politice, mitinguri, concerte in aer liber etc.

Indiferent de specificul evenimentului, organizatorii sunt obligati sa asigure cateva conditii privind buna desfasurare, printre care si accesul la toalete publice. Cea mai buna solutie in acest sens o reprezinta amplasarea unor toalete mobile in zonele respective, care se monteaza imediat, sunt ecologice si se ridica la fel de repede la terminarea spectacolului.

Cabinele au asigurata ventilatia interioara si corespund standardelor de calitate astfel incat au avizul sanitar necesar. Cabina de toaleta nu este dependenta de sistemul de canalizare si alimentare cu apa al orasului. Solutiile folosite pentru dezinfectarea acestora sunt biodegradabile si nu afecteaza mediul inconjurator.

Dotari toaleta ecologica:

  • cuva colectoare cu capacitate intre 150 l - maxim 250 l
  • aerisire a cuvei colectoare
  • pereti exteriori si interiori ai cabinei vor fi executati din materiale netede, rezistente la mediu
  • extern, bine finisate astfel incat sa fie usor de intretinut igiena.
  • podeaua va fi din material antiderapant, colturile si marginile cabilelor vor fi rotunjite pentru a permite utilizatorilor si personalului de intretinere folosirea, respectiv curatarea si intretinerea fara risc de accidentare;
  • scaun englezesc cu capac (pozitie sezand)
  • suport pentru hartie igienica
  • incuietoare metalica
  • spalator de maini ecologic

Gama de servicii cuprinde: livrarea cabinelor la amplasamentul dorit, predarea acestora in stare de functionare cu solutia biodegradabila in rezervor, intretinerea si curatarea cabinelor de catre personalul specializat. La fiecare vidanjare se va reincarca rezervorul, se vor schimba consumabilele, si totdata se va face si curatirea toaletei la exterior si interior, iar la expirarea contractului are loc ridicarea toaletei.

Galerie foto