Toalete Ecologice Targu Mures

Toalete Ecologice Targu Mures - GVG INTER TUR SRL

Toalete Ecologice Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Toalete Ecologice Targu Mures: Toalete Ecologice Targu Mures - GVG INTER TUR SRL.

GVG INTER TUR SRL
Inchirieri toalete ecologice Dej
0745.478.808

Despre Noi

Dispunem de o gama variata de toalete ecologice oferite spre inchiriere, avand diferite forme si culori, fabricate din material plastic rezistent, cu suprafete netede, aspectuoase, dotate cu mai multe utilitati in functie de cerintele clientului: spalator de maini, pisoar, suport pentru hartie igienica, cuier pentru haine, posibilitate de racordare la sistemul de iluminat, apa si canalizare.

Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intretinere, care constau in vidanjare, igieniezare interioara si exterioara, alimentare cu apa si solutie dezinfectanta. Frecventa intretinerilor se face la intelegere cu clientul, in functie de numarul de persoane care folosesc toaleta. Vidanjarea si spalarea sub presiune, precum si transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare se efectueaza cu aceeasi utilitara.

inchirieri_toalete_ecologice dej

Suntem flexibili la stabilirea preturilor, venim in intampinarea clientilor cu solutii reciproc avantajoase. Parcul auto este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene.

In general pretul pentru inchiriere si intretinere se stabileste in functie de numarul de toalete ecologice inchiriate, numarul de igienizari dorite pentru intretinere, distanta la care se solicita amplasarea toaletelor.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la contactele punctelor de lucru, incercand sa oferim clientilor solutiile optime pentru cererile lor.

Servicii

Inchiriere toalete ecologice mobile
Va oferim atat servicii de inchiriere toalete ecologice cat si servicii de intretinere ale acestora. Toaletele nu necesita racordare la sursa de apa sau canalizare.

  • toalete ecologice
  • toalete mobile
  • toalete portabile
  • cabina de toaleta
  • wc-uri din plastic

Galerie foto