Toalete Ecologice Slobozia

Toatele Ecologice Slobozia

Toalete Ecologice Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Toalete Ecologice Slobozia: Toatele Ecologice Slobozia.

inchiriere toalete ecologice slobozia Indiferent de specificul evenimentului, organizatorii sunt obligati sa asigure cateva conditii privind buna desfasurare, printre care si accesul la toalete publice. Cea mai buna solutie in acest sens o reprezinta amplasarea unor toalete mobile in zonele respective, care se monteaza imediat, sunt ecologice si se ridica la fel de repede la terminarea spectacolului.

Firma noastra se ocupa cu inchirierea si intretinerea, igienizare si vidanjarea toaletelor ecologice mobile pe raza judetului Ialomita. Toaletele ecologice pot fi amplasate in zone aglomerate cu circulatie intensa, zone de agrement, parcuri publice, arene sportive, targuri comerciale, intruniri politice, mitinguri, concerte in aer liber etc.

Cabinele au asigurata ventilatia interioara si corespund standardelor de calitate astfel incat au avizul sanitar necesar. Cabina de toaleta nu este dependenta de sistemul de canalizare si alimentare cu apa al orasului. Solutiile folosite pentru dezinfectarea acestora sunt biodegradabile si nu afecteaza mediul inconjurator.

Gama de servicii cuprinde: livrarea cabinelor la amplasamentul dorit, predarea acestora in stare de functionare cu solutia biodegradabila in rezervor, intretinerea si curatarea cabinelor de catre personalul specializat. La fiecare vidanjare se va reincarca rezervorul, se vor schimba consumabilele, si totdata se va face si curatirea toaletei la exterior si interior, iar la expirarea contractului are loc ridicarea toaletei.

Galerie foto