Toalete Ecologice Braila

Toatele Ecologice Braila

Toalete Ecologice Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Toalete Ecologice Braila: Toatele Ecologice Braila.

inchiriere toalete ecologice brailaIndiferent de specificul evenimentului, organizatorii sunt obligati sa asigure cateva conditii privind buna desfasurare, printre care si accesul la toalete publice. Cea mai buna solutie in acest sens o reprezinta amplasarea unor toalete mobile in zonele respective, care se monteaza imediat, sunt ecologice si se ridica la fel de repede la terminarea spectacolului.

Firma noastra se ocupa cu inchirierea si intretinerea, igienizarea si vidanjarea toaletelor ecologice mobile pe raza judetului Braila. Toaletele ecologice pot fi amplasate in zone aglomerate cu circulatie intensa, zone de agrement, parcuri publice etc.

Toaletele ecologice au dotarea minima necesara: instalatie proprie pentru colectarea, tratarea si evacuarea apelor uzate, rezervor de apa prevazut cu capac si colac, lavoar cu rezervor, pisoar, baterie de apa, suport hartie igienica, sistem de aerisire.

Toaletele ecologice mobile vidanjabile nu pot fi racordate la reteaua de alimentare cu apa si nici la reteaua de evacuare a apelor menajere. Acesta dispun de rezervore colectoare cu o capacitate de 150-250 litri.

Gama de servicii cuprinde: livrarea cabinelor la amplasamentul dorit, predarea acestora in stare de functionare cu solutia biodegradabila in rezervor, intretinerea si curatarea cabinelor de catre personalul specializat. La fiecare vidanjare se va reincarca rezervorul, se vor schimba consumabilele, si totdata se va face si curatirea toaletei la exterior si interior, iar la expirarea contractului are loc ridicarea toaletei.

Galerie foto