Toalete Ecologice Alba Iulia

NOVALIS S.R.L. - Inchirieri Toalete Alba Iulia

Toalete Ecologice Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Toalete Ecologice Alba Iulia: NOVALIS S.R.L. - Inchirieri Toalete Alba Iulia.

S.C. NOVALIS S.R.L.
Inchirieri toalete ecologice
0724.229.902

Despre Noi

toaleta ecologica alba iuliaNOVALIS SRL va ofera spre inchiriere toalete ecologice mobile simple usor de montat si transportat, independente de retelele de apa curenta si canalizare. Dispunem de o gama variata de toalete ecologice, produse de societati cu renume international in domeniu din Italia, Marea Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii, avand diferite forme si culori, fabricate din material plastic rezistent, cu suprafete netede, aspectuoase, dotate cu mai multe utilitati in functie de cerintele clientului: spalator de maini, pisoar, suport pentru hartie igienica, cuier pentru haine, posibilitate de racordare la sistemul de iluminat, apa si canalizare.

Parcul auto este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene.

inchirieri toalete ecologice alba iulia

Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intretinere, care constau in vidanjare, igieniezare interioara si exterioara, alimentare cu apa si solutie dezinfectanta. Frecventa intretinerilor se face la intelegere cu clientul, in functie de numarul de persoane care folosesc toaleta. Vidanjarea si spalarea sub presiune, precum si transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare se efectueaza cu aceeasi utilitara.

Suntem flexibili la stabilirea preturilor, venim in intampinarea clientilor cu solutii reciproc avantajoase.

In general pretul pentru inchiriere si intretinere se stabileste in functie de numarul de toalete ecologice inchiriate, numarul de igienizari dorite pentru intretinere, distanta la care se solicita amplasarea toaletelor.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la contactele punctelor de lucru, incercand sa oferim clientilor solutiile optime pentru cererile lor.

Servicii

Oferim servicii de intretinere ale acestora. Toaletele sunt marca Global American.

  • toalete ecologice
  • toalete mobile
  • toalete portabile
  • cabina de toaleta
  • wc-uri din plastic

Galerie foto