Toalete ecologice ietine

Toalete ecologice ietine

Atunci cand vine vorba despre a inchiria sau a cumpara ceva, oamenii cauta in principal cea mai ieftina alternativa. Asa se intampla si cu toaletele ecologice – oamenii isi doresc o sa gaseasca toalete ecologice ieftine pentru evenimentele si situatiile in care au nevoie de acestea.

Putem achizitiona sau inchiria toalete ecologice ieftine?

toalete ecologice ieftine

Atunci cand cineva vrea sa cumpere sau sa inchirieze un anumit lucru, de cele mai multe ori, aspectul pe care il iau in considerare pentru prima data este pretul, uitand de calitate. Asa se intampla si cand vine vorba despre toaletele ecologice. Toata lumea vrea toalete ecologice ieftine, dar nimeni nu vrea mai intai de toate o toaleta ecologica cat mai practica, mai usor de montat si intretinut sau cu cat mai multe dotari.

Ei bine, in cazul acestor toalete notiunea de „ieftin” aproape ca nu exista. O toaleta ecologica, pentru a fi achizitionata, porneste de la cateva mii de lei si poate ajunge la sune destul de mari in functie de modul in care este confectionata, materilalele utilizate si bineinteles marima si dotarile pe care aceasta le are. Cat despre inchiriere, nici aici lucrurile nu stau foarte bine la capitolul pret. Tocmai pentru ca aceste toalete ofera servicii de inalta calitate si costul lor este unul destul de mare. Pretul pentur inchiriere nu poate fi estimat exact pentru ca acesta depinde de foarte multe constante precum numarul de toalete pe care avem nevoie sa le inchiriem, durata pe parcursul careia le vom inchiria, locul sau evenimentul pentru care vor fi inchiriate, dotarile acesteia si asa mai departe.

Toaletele ecologice au fost concepute tocmai pentru a satisface niste nevoi de siguranta si curatenie si pentru a fi amplasate, intretinute si utilizate cu cat mai multa usurinta. Tocmai faptul ca acestea ofera atatea facilitati si sunt extrem de variate, face ca notiunea de toalete ecologice ieftine sa fie una foarte relativa. Este drept ca in comparatie cu o toaleta ecologica de lux, o toaleta ecologica clasica este mult mai ieftina, dar raportat la bugetele pentru anumite evenimente sau la propriul nostru buget, acestea pot fi considerate destul de costisitoare.

Raportul dintre calitate si pret este unul destul de bun avand in vedere facilitatile pe care le ofera o toaleta ecologica, fie ea de lux sau nu. Daca am sta sa construim toalete clasice in locurile publice, in locurile in care se organizeaza cel mai des evenimente cu scop socio-cultural si daca am intretine acele toalete asa cum trebuie si le-am dota cu tot ce este necesar, atunci toaletele ecologice ar deveni ieftine prin comparatie.

Acestea presupun costul de achizitionare sau de inchiriere in sine, iar pe langa acesta mai este nevoie doar de substantele de dezinfectare si de cele care ajuta la descompunerea rezidurilor. Ceea ce nu este foarte mult comparativ cu ce ar presupune intretinerea unei toalete obisnuite plus personalul necesar pentru aceasta.

Asadar, o toaleta ecologica este o alternativa foarte buna pentru spatiul public si chiar si pentru propria noastra curte, iar notiunea de toalete ecologice ieftine este un relativa, raportata la context.