Toalete ecologice de lux

Toalete ecologice de lux

Dupa ce toaletele ecologice au inceput sa inlocuiasca aproape toate toaletele din spatiul public, pentru cei mai pretentiosi dintre noi au aparut si toalete ecologice de lux. Acestea sunt mai moderne, mai tenologizate si cu mai multe facilitati.

 

Merita sa achizitionam sau sa inchiriem toalete ecologice de lux?

 

          Firmele care inchiriaza sau comercializeaza toalete ecologice au devenit din ce in ce mai profitabile si le pun la dispozitie clientilor din ce in ce mai multe alternative. Pentru cei mai pretentiosi dintre acestia se pot achizitoiona sau inchiria acum si toalete ecologice de lux. Sunt variante mai tehnologizate, mai stilizate si cu mai multe facilitati, dar practic cu acelasi rol.

          Toaletele ecologice au concepute pentru a satisface nevoia de a proteja pe cat posibil mediul  inconjurator si pentru necesitatea unui mediu cat mai igienic si ferit de bacterii. Plusul cel mai importan pe care aceste toalete il au spre deosebire de toaletele clasice este ca acestea pot fi amplasate si locurile in care sunt necersare, in spatiile publice, la evenimente, in propria locuinta sau, mai nou, in propriul automobil sau rulota. Pe langa aceasta, o toaleta ecologica este si destul de usor de intretinut si bineinteles, se poate amplasa in orice loc si se poate muta dupa ce aceasta si-a indeplinit functia pentru care a fost inchiriata sau achizitionata.

          O toaleta ecologica este realizata in materiale care nu dauneaza mediului inconjurator si are in componenta, in principatl, pe langa vasul de toaleta in sine, si doua mari bazine, in partea superioara si in partea inferioara, care practic asigura procesul de ecologizare si mentin mediul curat. Bazinul suprior (situat respectiv in partea de sus a toaletei) este umplut cu apa in care sunt adaugate substante de curatat si de sterilizat, acesta fiind sursa de curatate si igenizare a toaletei. In partea de jos a unei toalete ecologice se gaseste un a doilea bazin. In acesta se introduce perioic o substanta care ajuta la descompunerea rezidurilor si la eliminarea bacteriilor toxice pentur mediu si oameni.

          Plusurile pe care il aduc aceste toalete ecologice de lux este unul mai degraba legat de stil si comoditate. Acestea pot fi dotate cu spatii pentru spalarea, dezinfectarea si uscarea mainilor, in general cu activare senzoriala, suporturi pentru hartie si ale functii ajutatoare pentru copii sau persoane cu dizabilitati. Pe langa toate acestea, toaletele ecologice de lux au si un program automat de curatare. Ele pot fi foloside in medie de o persoana pe durata a 15 minute. Apoi usile automate se deschid. Dupa ce persoana iese din toaleta, aceasta anunta ca pentru 3-5 minute toaleta se va inchide si se va securiza pentru a incepe procesul de curatare automata. In acest timp toaleta nu se poate deschide si nimeni nu poate patrunde inauntru.

          Avantajul unei toalete ecologice de lux in fata unei toalete ecologice obisnuite este unul aproape inexistent, raportat mai mult la plusurile de comoditate si la dotarile tehnologice decat la eficacitatea in sine a acestora. Toaletele ecologice raman o alternativa excelenta pentru evenimentele si spatiile pubice, indiferent de dotarile si tehnologiile acesteia.