Toalete Ecologice Bacau

Toaleta Ecologica Bacau

Toalete Ecologice Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Toalete Ecologice Bacau: Toaleta Ecologica Bacau.


Comercializare si inchiriere Toalete Ecologice, Toalete ecologice VIP, Toalete racordabile
Pisoare, Lavoare, Garduri mobile, Containere mobile, Cabine de Paza

inchiriere toalete ecologice

Firma a luat fiinta in anul 2007 cu un capital 100% romanesc, aavand ca obiect de activitate inchirierea si intretinerea de toalete ecologice mobile, aceasta putandu-se folosi atat in constructii, cat si la diverse festivaluri, evenimente sau competitii sportive. Daca in trecut parcul nostrum dispunea de un numar de 20 toalete, in prezent dispunem de peste 2600 bucati, care in permanenta este innoit, dezvoltat pentru a putea fata cerintelor si standardelor tot mai ridicate ale clientilor nostrii.
Acordam o atentie deosebita satsfactiei clientilor nostrii in raport cu firma noastra pentru ca si in viitor sa apeleze la serviciile noastre.

inchiriere toalete ecologice

Deasemenea dezvoltam in permanenta parcul auto care are in dotare 80 autovehicole speciale, moderne, pentru ca astfel sa putem raspunde cat mai rapid nevoilor clientilor, oriunde pe teritoriul tarii, avand mai multe puncte de lucre de unde putem inchiria sau livra toalete ecologice solicitate.

inchiriere toalete ecologice

Serviciile noastre sunt orientate intotdeauna spre cererea pietii la un raport pret-calitate atractiv. Totodata datorita cererii pietii ne-am diversificat si serviciile oferite astfel ca nu ne rezunam numai la inchirierea si intretinerea toaletelor ecologice mobile ci si la inchirierea de garduri mobile (cea mai mare disponibilitate din tara, aproximativ 30 km lungime), diverse tipuri de containere, vidanjare, sau chiar transport de apa potabila.

Toate activitatea noastra se desfasoara sub stricta supraveghere a cerintelor si normativelor impuse de ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, ISO 18001:2008, SA 8000:2008.

Servicii

Toalete ecologice

Toaleta Tufway (Satellite-Thal)

                              inchiriere toalete ecologice inchiriere toalete ecologice
Toaleta ecologica cabina simpla, independenta de retelele de apa curenta si canalizare. Cabina este usor de deplasat si montat – practic – doi oameni pot amplasa toaleta in orice locatie, fara ajutorul mijloace de ridicat speciale.

Gabarit: 1110 x 1210 x 2230 mm.
Greutate: 105 kg
Dotari:

 • cuva colectoare cu capacitate de 220 l
 • aerisire a cuvei colectoare
 • pereti exteriori cabina din PAFS
 • scaun englezesc cu capac (pozitie sezand)
 • suport pentru hartie igienica
 • incuietoare metalica
 • chiuveta

 

 

 

Toaleta Liberty (Satellite-Thal)

                         inchiriere toalete ecologice inchiriere toalete ecologice
Toaleta ecologica pentru persoane cu dizabilitati este realizata din polietilena cu densitate mare, rezistand la efectele actiunii UV, garantand stabilitatea culorii si rezistenta componentelor.

Cadrul usii este fixat in podea asigurand stabilitatea, rezervorul colector fiind usor de intretinut. Spatiul interior ofera o rotire completa de 360o a caruciorului cu rotile, iar barele de prindere metalice din interior ofera o siguranta in plus in miscari.

Gabarit: 1580 x 1580 x 2310 mm.
Greutate: 112 kg
Dotari:

 • cuva colectoare cu capacitate de 110 l
 • tronson aerisire cuva colectoare
 • scaun englezesc cu capac (pozitie sezand)
 • suport pentru hartie igianica
 • incuietoare cu indicator liber-ocupat

 

 

Toalete racordabile

Toaleta ecologica racordabila cu vas chesionata (gen englezeasca)

Toaleta ecologica racordabila cu vas chesionata (gen englezeasca)

COMPONENTE:
- wc din portelan cu bazind de apa
- capac vas WC
- racord evacuare wc
- chiuveta din fibra de sticla
- cu racord de alimentare/golire apa
- baterie apa rece
- suport hartie igienica
- Set de baie compus din:oglinda,etajera,suport pentru prosoape,savoniera,suport pentru periuta de dinti;
- spot pentru iluminat,intrerupator si cablu electric
- pereti chesonati (DUBLI) prevazuti cu 2 grile de aerisire incorporare pe fiecare perete
- Rama baza,Podea
- Usa DUBLA cu incuietoare usa cu avertizare exterioara liber/ocupat(verde/rosu)
- Elemente de montaj (suruburi, piulite, saibe )
- Toaletele sunt executate in totalitate din poliesteri armati cu fibra de sticla ( PAFS)

 

Toalete ecologice VIP

inchirieri toalete vip

Toaletele mobile de lux gama VIP oferite spre inchiriere de compania noastra pot face diferenta intre dezastrul sau succesul evenimentelor pe care le organizati.
Toaletele Mobile VIP au un design modern, ergonomic, luxos si pot fi amplasate acolo unde aveti nevoie de ele.Sunt complet autonome , au rezervor de apa curata, apa reziduala, iar curentul electric pentru functionarea pompelor si a aerului conditionat este furnizat de generatorul propriu.

inchirieri toalete vip inchirieri toalete vip
inchirieri toalete vip inchirieri toalete vip
inchirieri toalete vip inchirieri toalete vip
inchirieri toalete vip inchirieri toalete vip

Pisoare si lavoare

Lavoare mobile

lavoare mobilelavoare mobile

In fiecare unitate mobila capacitatea rezervorului cu apa pentru spalare cat si a celui pentru apa uzata este de 178 litri. Curgerea apei in unitatile cu lavoare mobile este pusa in functiune prin activarea unei pedale cu piciorul, avantajul acesteia fiind evitarea risipei de apa, aceasta curgand doar cand este folosita.
Dupa exigentele utilizatorului, lavoarele mobile pot fi echipate cu prosoape de hartie si sapun lichid.

Pisoare mobile

lavoare mobile
Pisoarele pentru 3 persoane, echipate cu un rezervor de apa de 374 litri capacitate, suficiente pentru folosirea de aproximativ 1200 de ori, sunt dotate si cu podea antiderapanta. Pisoarele mobile sunt usor manevrabile si ofera o solutie rapida si civilizata pentru folosinta barbatilor.
Pisoarele mobile – ca si toaletele mobile – beneficiaza de service din parte firmei noastre. In functie de cerinte, pisoarul poate fi conectat direct la reteaua de canalizare, astfel eliminandu-se problema umplerii rezervorului.

Garduri mobile

Gardurile mobile F2 (3.5 x 2m) confectionate din otel galavanizat ofera o rezolvare optima pentru ingradirea unor spatii din cadrul santierelor sau in cazul unor evenimente.

Totodata gardurile F6 (2.5 x 1.2 m) ofera solutii pentru construirea unor culoare de deplasare sau delimitare in cazul evenimentelor.

Gardurile mobile F2 (3.5 x 2m) sunt fixate cu ajutorul talpilor de cauciuc si cu dispozitive laterale de fixare contra rasturnarii.

Folosind gardurile mobile se pot ingradi spatii de marimi si forme diferite, iar aplicand plasa semitransparenta pe garduri, obiectele din interior raman ascunse privirilor, conferind intimitate.

Containere Mobile

Container de birou
6,15 x 2,38 x 2,51
E60/A

container de birou

Container de paza
3,15 x 2,38 x 2,51
E30/A

container de paza

Container de dus
(4 persoane)

container de dus

 

 

container de dus