Toalete de Lux Baneasa

LUXURY TOILET SRL

Toalete de Lux Baneasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Toalete de Lux Baneasa: LUXURY TOILET SRL.

LUXURY TOILET SRL
Inchirieri Toalete de lux Bucuresti/Ilfov
0721.436.445

LUXURY TOILET SRL va ofera spre inchiriere toalete de lux VIP mobile pentru evenimente speciale: nunti, botezuri, concerte, targuri etc. Toalete sunt mobile, usor de igienizat si ofera de asemenea confortul unei bai normale chiar si pentru persoane cu probleme locomotorii. 

Inchirieri Toalete de lux baneasa

Toaletele mobile de lux pentru femei si barbati sunt dotate cu vas wc cu rezervor, pisoare, aer conditionat, chiuveta, oglinda, dispenser hartie igienica, sistem de iluminare, uscator de maini, apa curenta, dispersoare sapun, odorizant. Inchirierea toaletelor noastre de lux este o necesitate la evenimentul dumneavoastra. Oaspetii dvs. se  vor simti in largul lor si cu o nota deosebita de confort.

Toaletele ecologice VIP au un design modern, ergonomic, luxos si pot fi amplasate acolo unde aveti nevoie de ele. Sunt complet autonome, au rezervor de apa curata, apa reziduala, iar curentul electric pentru functionarea pompelor si a aerului conditionat este furnizat de generatorul propriu.